20-годишен студент в Софийския университет Св. Климент Охридски е изчезнал.

...
20-годишен студент в Софийския университет Св. Климент Охридски е изчезнал.
Коментари Харесай

Николай Митов изчезна безследно

 20-годишен студент в Софийския университет " Св. Климент Охридски " е липсващ. За това оповестяват негови другари във Facebook.

Николай Митов е от пазарджишкото село Сарая и следва втора година в университета. За последно е бил забелязан от съквартиранта си в Студентски град на 23 януари. Последно телефонът му е бил засечен в кв. " Видните ", Казичене, само че към този момент е изключен. Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго мрачно яке. Висок е 180 см, със зелени очи и светла коса. За изгубването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, само че досега няма информация за него.

Приятелите на студента са доста обезпокоени, а фотографията му към този момент обикаля разнообразни профили в обществените мрежи с вяра младежът да бъде открит.

Николай Митов е някогашен ученик на Математическа гимназия " Константин Величков “ в Пазарджик, а негови някогашни съученици и учители мощно са обезпокоени за него.

Приятелите на момчето умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото ръководство на полицията, както и на 112.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР