20-годишен шофьор без книжка помете два автомобила и събори електрически

...
20-годишен шофьор без книжка помете два автомобила и събори електрически
Коментари Харесай

Заловиха в съседно село неправоспособния шофьор, който блъсна две коли и стълб и избяга

20-годишен водач без брошура опустоши два автомобила и събори електрически дирек, преминавайки през село Йоаким Груево, след което избяга. Това, че е било през нощта, избавя да няма потърпевши. Впоследствие е хванат в прилежащо село. Той е от Ново село.

Йордан Димитров е притежател на двата автомобила, които са ударени от младежа. " Ударът го чух, беше доста мощен. Първо се чу удара, след това стържене. Докато се облека и изляза, колата беше на 30 метра от моите. Него го нямаше. Съседи споделиха, че е излязъл и избягал. Застраховките и " каско " -то ще обезщетят част от вредите, а за останалото ще заведа дело. Тук не се кара, тук прелитат ", сподели той в утринния блок на БТВ.

Кметът на Йоаким Груево Наум Нихтянов заяви, че и преди е имало такива произшествия.

" При предния случай лидерът беше невръстен, и беше изтървал контрола над автомобила. Тук става различен проблем - лидерът е пълновръстен, само че недееспособен. Валяло е дъжд, пътят е хлъзгав, с несъобразена скорост е минавал, която е най-малко 2-3 пъти над разрешеното. Той просто отсича този дирек и виждате резултата - вреди за няколко десетки хиляди лв.. Това е един от най-натоварените пътища в Пловдивска област. Ние сме взели ограничения, ще сложим " легнали служители на реда ", само че не е гласуван бюджета, нямам по какъв начин да стане за 10-15 дни. Но и 10 " легнали служители на реда " да има, нямаше да се предотврати, това което се е случило - водач без брошура, минал с 2-3 пъти по-висока скорост ", сподели Нихтянов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР