20-годишен младеж от Велико Търново почина след злополука, обвита в

...
20-годишен младеж от Велико Търново почина след злополука, обвита в
Коментари Харесай

УБИТ ЛИ Е? 20-годишен младеж издъхна мистериозно

20-годишен юноша от Велико Търново умря след акцидент, обгърната в неясноти. От полицията в регионалния град потвърдиха информацията и показаха, че работят по две версии – съзнателно причиняване на смъртоносна контузия и случай. Липсата на очевидци на случилото се основава компликации в следствието, написа „ Борба “.

В събота младежът се запътил към негови другари, които се били събрали в апартамент на улица „ Полтава “ във Велико Търново. Позвънил на домофона и те му отворили входната врата.

Той обаче по този начин и не се качил до жилището и откакто минало известно време, в което не отговарял на телефонните позвънявания, няколко души от компанията слезли да го потърсят.

Младежите се натъкнали на фрапираща панорама – момчето лежало безпомощно пред асансьора в локва кръв. Веднага се обадили на телефон 112, а на мястото идват екипи на Спешна помощ и полицията.

Приятелите му дали показания пред органите на реда, само че в последна сметка никой не можел да каже какво тъкмо се е случило. Възможно е някой да е блъснал момчето по главата или то самото да се е подхлъзнало и паднало, вследствие на което да е потърпевшо толкоз тежко.

Медиците транспортират 20-годишния пациент в МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, където го поемат дежурните в Спешно поделение. Заключението на експертите след прегледите и образните проучвания било – тежка черепно-мозъчна контузия. Сформиран е екип за неотложна интервенция, отпред с неврохирурга доктор Николай Мойнов.

Въпреки опитите на лекарите, момчето не съумява да се пребори за живота си.

Младежът е бил ученик на Езикова гимназия „ Проф. Асен Златаров “ и е практикувал колоездене в дисциплината Dirt jump.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР