20 години се търпи циганското беззаконие заради гласовете им по

...
20 години се търпи циганското беззаконие заради гласовете им по
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: ИД може да проникне най-лесно в циганските махали

20 години се търпи циганското безвластие поради гласовете им по изборите. Незаконните постройки би трябвало да се бутат. Това изобщо не предстои на коментар. Не може да е опрощение, че щом в центъра на София се краде ток, то и в циганските махали може да се краде умерено. Работа на ЧЕЗ е да не позволяват кражбата на ток. Виждаме, че в Галиче се краде най-вече ток. Там не живеят марсианци, а най-вече роми.

Това сподели в утринния блок на БТВ евродепутатът Ангел Джамбазки. "Искам да поздравя кметът на "Захарна фабрика ", който съумя да докара до край бутането на противозаконните къщи. На фона на събитията в Испания най-важният въпрос в България е дали има ислямизиране в България. Ако има някакъв досег на "Ислямска страна " с България, то той е в циганските махали в Пазарджик и Пловдив. Там най-лесно може да проникне радикализиран просветител. Трябва доста работа в циганските махали. Испания не е определена инцидентно за атентатите. Испанците имат дълга истрия на битка против исляма. В ислямските страни Испания към момента се назовава "държава на неверниците " и там считат, че тя е част от Халифата. А всички ислямски страни упорстват за възобновяване на Халифата. Ироничното е, че преди няколко месеца хиляди хора в Барселона упорстваха, че би трябвало да се одобряват още мигранти. Силно се колебая, че в този момент ще излязат и ще кажат желаеме още от същото ", сподели още Джамбазки.

"Мен доста ме тревожат законите на Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила, които той прокара като министър. Те са ясно антиевропейски и протекционистки. В България ще бъдат засеганти транспортните компании и превозвачите. Целта е да се затрие дребния бизнес в по-малките европейски страни. Целта е нашите водачи да останат без работа тук и да отидат гастарбайтери във Франция, с цел да работят за жълти стотинки. Аз предизвестил премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, че не би трябвало да се отстъпва по тази тематика ", безапелационен беше евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР