2. Разстройство – спрете това дискомфортно състояние с пепел от

...
2. Разстройство – спрете това дискомфортно състояние с пепел от
Коментари Харесай

Пепелта От Огъня Има Невероятни Лечебни Свойства! Уникална Рецепта!

2. Разстройство – спрете това дискомфортно положение с пепел от върба. Взимате 1 чаена лъжичка от пепелта на върбата и я добавяте към 150 мл студена вода. Тази лековита запарка пийте 3 пити дневно, само че след хранене.

3. Невроза – освен това заболяване ще потребление въглените на липови клончета, които ще счукате добре и след това ще пресеете. От пепелта ще вземете 1 супена лъжица и ще я смесите с малко мед. За да се преборите с неврозата всеки ден взимайте по 1 чаена лъжичка от сместа, към 30 минути преди да се нахраните. Лечебната примес се взима 3 пъти дневно дружно с чаша чай от липов цвят.

4. Увеличен далак – ще използваме пепелта на лозовите пръчки, която още веднъж ще пресеете и ще отделите 100 грама от нея. Пресятата пепел заливате с 1 литър вода, откакто се утаи пиете от нея заран преди хранене по 1 ракиена чашка.

5. Епилепсия – взимат се въглени от върба, стриват се на прахуляк и се пресяват. Всеки ден приемате 3 пити по чаена лъжичка лечебна пепел от върба, преди хранене. Добре е след потреблението на пепелта да изпивате по 1 чаша вода. Лечението би трябвало да трае 60 дни, с цел да се пожъне триумф.

6. Зъбобол – с цел да спрете болата вземете 1 супена лъжица дървесна пепел и я възварете в 500 мл вода. Изчакайте да се утаи и използвайте течността за жабурене. Болката, породена от зъбобол отшумява бързо./bilka.info/
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР