19 лунен ден от 21:53 часа на 29 юли до

...
19 лунен ден от 21:53 часа на 29 юли до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 31 юли 2018 година

19 лунен ден от 21:53 часа на 29 юли до 22:24 часа

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Денят ни предизвестява, освен за заплахата да се омотаем в непознати мрежи, само че и за не по-малката заплаха да подчиним на други хора. Този магичен ден, дава опция да разпознаваем своите мисли от мислите, натрапени от странични въздействия и по тази причина енергетиката на този ден ни дава опция за нравствено филтриране на душата и мислите.

В този интервал всеки човек би трябвало да деликатно да огледа в себе си, да проучва своите мисли и действия, да се покае за своята надменност, неистина и илюзорни мечти. Нека се постараем и да си спомним своите отрицателни хрумвания, подсказани ни от някого и да прекъснем освен външните, само че и мислените контакти с този човек.

Не би трябвало да подписваме контракти, включително и брачни (за да не се обвържете с неизпълними задължения). В този ден по принцип идват доста оферти и в случай че не работим върху себе си, има риск да попаднем в неподходяща обстановка.

Може да реагираме на моменти много сантиментално, да станем обидчиви и раними повече от нужното. Ще имаме потребност да покажем своите грижи към близък си. Каквато и обстановка да излезе на напред във времето ще съумяваме да се приспособяваме елементарно и бързо.

ПОЗИТИВИ

Денят ще е много прочувствен, прочувствен, каращ ни да се усещаме ненаясно със себе си, и протичащото се към нас.

Ще бъдем под въздействието на положителна сила и хармонични аспекти, за разлика от предходните дни. Определено ще имаме мощна вътрешен глас, която ще ни подскаже какво и къде да вършим.

Денят ще бъде цялостен с огромна мекост, топлота, състрадание и деликатност. Ще сме подвластни на доста усеща и страсти, от мощни по-силни.

Силна жертвеност и интровертност, това ще са чертите на характера ни през днешния ден. Целият ден ще е цялостен с прекарвания и безредици.

Днес към този момент ще се усещаме доста по-силни и енергични от миналите дни. Прилив на огромна сила, мощна мотивация и стремежи за развиване.

ЗДРАВЕ

Сънищата в този ден могат да ви изплашат, само че това е заблуда – изхвърлете ги от главата си.

През този ден да не се пият доста течности, уязвима е кожата. Повишава се опцията от алергични прояви. Да се отбягват химичните медикаменти, алкохола, опиатите, да се избират билките. Да се сортира храната да не е развалена.

Да се отбягват водните процедури.

Автор: Ивелина Рускова,астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР