19-годишната Грейс Везиул избягала от своя приятел, след като той

...
19-годишната Грейс Везиул избягала от своя приятел, след като той
Коментари Харесай

Млада красавица цяла година позволяваше на своя приятел да я пребива и изнасилва, но най-накрая се измъкна с хитрост

19-годишната Грейс Везиул избягала от своя другар, откакто той за следващ път я изнасилил. Голото момиче съумяло да се добере до полицейски сектор и там да опише своята ужасяваща история.
Отношенията сред Касиус и Грейс - служителка на болничното заведение към Университета Джеймс Кук - се развила бързо и буйно, само че след известно време момичето почнало да усеща негативи. Младежът почнал да управлява Грейс, да я учи по какъв начин да живее и да я ревнува гневно, написа в. " Мирър ".

Първоначално това я разтревожило, а по-късно и отблъснало. Но в последна сметка тя схванала, че прекалено много се бои да напусне Касиус.
" Мислех, че в никакъв случай няма да съумея да избягам от него. Бях доста изплашена, беше ме боязън да потърся помощ или отбрана, боях се, че ще се случи нещо ужасно.. Докато бяхме дружно, аз усещах какъв брой съм незначима, че нямам място на този свят, споделя Грейс.
Касиус почнал да подозира Грейс в неистини, до момента в който тя се разхождала на открито с другари или родителите си. В ентусиазъм на гнева си той почнал да я изнасилва и ѝ казвал, че тя не е красива и е дебела, че никой в никакъв случай няма да я обича. Той също изхвърлил облеклата ѝ от шкафа и я бутнал по стълбите.
" В един миг той даже хвана един нож и ме заплаши, че ще ми накълца лицето, с цел да не изиска никой до края на живота ми да ме гледа ", споделя още Грейс.
Кулминацията станал СМС с привет от другар по случай празник.

Грейс се прибирала в спалнята, където била посрещната от Касиус. Той я блъснал мощно по главата. Момичето паднало на пода, тогава той я съблякъл и почнал да я рита с крайници по лицето. Грейс викала, само че след това съобразила, че е безсмислено и решила да хитрува, с цел да си избави живота. Тя стиснала зъби и се престорила, че е изпаднала в безсъзнание.

Виждайки това, Касису отишъл в банята, с цел да вземе вряла вода, с цел да изгори момичето. Той ѝ викнал: " Сега ще видиш какво ще направя с теб ". Момичето обаче се възползвало от случая и изскочило на улицата през прозореца... чисто голо. Тя се качила в колата си и избягала.

Грейс към този момент не желала да мълчи. Година след началото на издевателството Грейс отишла в полицията. " На никого не поисквам да преживее това, което аз претърпях. Трябва да описваме какво ни се е случило, да не го крием ", уверена е Грейс.

Касиус сега излежава присъда от 20 месеца отнемане от независимост, само че Грейс продължава да живее в боязън. " Вече не излизам на открито. Когато се качвам в колата си, незабавно заключвам вратите, когато чуя че вратата на двора скърца, мисля, че той идва. Не мога да дремя, непрекъснато съм нервна и пребивавам в боязън непрекъснато ", признава момичето.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР