19-годишен криминално проявен е счупил прозореца на бургаския фотожурналист Борислав

...
19-годишен криминално проявен е счупил прозореца на бургаския фотожурналист Борислав
Коментари Харесай

Криминално проявен е счупил прозореца на бургаския фотожурналист Борислав Пенков

19-годишен престъпно проявен е счупил прозореца на бургаския фотожурналист Борислав Пенков. Целта на нападението е била кражба, а причинителят е хванат за броени часове, оповестиха от полицията.

Крадецът декларирал, че желал единствено вземе нещо от терасата на фотографа, който живее на първия етаж, само че се стреснал от появяването на Пенков, счупил стъклото и избягал. Ако нападателят бъде приет за отговорен, може да лежи до 5 години в пандиза. Той към този момент има полицейска регистрация през 2015 година още веднъж за кражба.
Ст. комисар Радослав Сотиров - шеф на ОД на МВР-Бургас: Нападението не е обвързвано с неговата фоторепортерска активност или с до момента осъществените похищения през 2017 година след нанесения му побой и осъществения му палеж през 2018. Говорим за съответно друго действие, а точно опит за кражба от вкъщи му.Иван Кирков - областен прокурор: Лицето е споделило, че е имало желание да влезе в терасата и да открадне единствено от терасата нещо, само че е забелязал единствено неща, които не биха му послужили, откакто потърпевшият го е забелязал и му е почукал на прозореца, в уплахата си и под въздействие на алкохола е блъснал с пестник прозореца.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР