18 награди от конкурса „Цветовете на есента „, проведен в

...
18 награди от конкурса „Цветовете на есента „, проведен в
Коментари Харесай

Малки художници от Монтана спечелиха 18 награди в Румъния

18 награди от състезанието „Цветовете на есента „, извършен в град Липова в Румъния, донесе в България студио „РениАрт “ – Монтана. Школата по изобразително изкуство на надарена художничка и педагожка Рени Петрова от години приготвя млади гении, които печелят с творбите си влиятелни оценки у нас и в чужбина.

Преди дни в северната ни съседка жури с ръководител проф. доктор. Анда Тамаш присъди първо място на картините на Мелани Тодорова и Изабел Спасова, а рисунки им бяха отпечатани и в каталога на състезанието. Второ място завоюваха Магдалена Тонева, Силвия Аврамова, Анита Пъкова и Магдалена Иванова. Още 12 даровити деца от Монтана получиха почетни дипломи за показаните си творби.

За безспорния си принос към влиятелния детски конкурс документ бе присъден на Рени Петрова –  ръководител и основател на студиото по изобразително изкуство. Тя изрече специфична признателност към сътрудниците си Таня Василева и Мариана Тодорова, които имат заслуга за подготовката на децата за присъединяване в състезанието в град Липова. Отличията бяха връчени на дребните художници на тържествена гала в зала „ Кутловица ” в Монтана.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР