18-годишният талант Феликс Афеня-Гиан се превърна в герой за Рома,

...
18-годишният талант Феликс Афеня-Гиан се превърна в герой за Рома,
Коментари Харесай

Моуриньо подготвя подарък за героя на Рома срещу Дженоа

18-годишният гений Феликс Афеня-Гиан се трансформира в воин за Рома, отбелязвайки двата гола за успеха над Дженоа с 2:0.
Младият ганаец получи заслужени похвали от старши треньора на “вълците” Жозе Моуриньо, който даде обещание да му направи специфичен подарък.

“Бях дал дума на Феликс, че ще му купя бутонките, които желае. Те са скъпи, костват 800 евро, по тази причина той се затича към мен и ми сподели да не не помня обещанието си. Утре сутринта това ще е първото, което ще направя”, съобщи доволният Моуриньо и добави, че нападателят към този момент ще е част от първия тим. “Най-много ме впечатли споккойствието му пред гола. Може да не е приказен във връзка с техниката, само че сигурно има мощен темперамент. Повечето младоци си мислят, че знаят всичко, само че Феликс е друг. Той се учи от хората към себе си и това доста ще му помогне”, акцентира Специалния.

“Мачът беше сложен, само че ние бяхме по-добрият тим. Мхитарян игра мощно. Почувствах, че влизането на Афеня-Гиан с неговите физика и сила ще ни е от изгода. Той е от вида нападатели, които непрекъснато пресират съперниковите бранители и ги карат да грешат”, добави Моуриньо.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР