18-годишната Ивет Стайкова, обвинена в жестокото убийство на баба си

...
18-годишната Ивет Стайкова, обвинена в жестокото убийство на баба си
Коментари Харесай

Внучката на Виолета Донева взимала дрога от 14- годишна! Газила в кръвта й след убийството

18-годишната Ивет Стайкова, упрекната в жестокото ликвидиране на баба си – актрисата Виолета Донева, от 4 години редовно използва опиати. Това стана ясно в Софийския градски съд, който я остави за непрекъснато в ареста, предава 24 часа.

Виолета Донева се е грижила за нея и постоянно е давала пари на ученичката, се схванало от разпита на очевидци. По маратонките и облеклата на Ивет е открита кръв от баба й. Разследващите имат и записи от камери, на които се вижда по какъв начин тийнейджърката излиза от блока, в който е осъществено убийството. Домоуправителят на постройката пък намерил нож в тревата пред входа седмица след закононарушението. Още не е ясно дали това е оръжието, с което е осъществено убийството, показаха от прокуратурата.

Седмица преди да убие баба си, в изблик на експанзия 18-годишната Ивет е нападнала и ранила с нож в гърба приятеля си Виктор. Последните 2 месеца е настанявана 2 пъти в психиатрични заведения. Единият път бил, откакто пробвала да се самоубие – скочила върху релсите на метрото, а повторно след рухване от градеж.

„ Моля да ми дадете късмет за живот “, сподели червенокосата ученичка пред съда. Тя желала да продължи образованието си и да уважи паметта на баба си, с която слушали музиката на Жан Мишел Жар.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР