Международната баскетболна федерация (ФИБА) наложи наказание на българската баскетболистка Теодора

...
Международната баскетболна федерация (ФИБА) наложи наказание на българската баскетболистка Теодора
Коментари Харесай

Огромен скандал: Наша баскетболистка сериозно загази

Международната баскетболна федерация (ФИБА) наложи наказване на българската баскетболистка Теодора Динева, като наложи възбрана на досегашната национална състезателка за присъединяване във всички действия на централата или свързани с нея такива, оповестиха от БФ Баскетбол.
Санкцията към този момент влезе в действие и е до 25 октомври 2026 година, а повода е нарушение на Етичния кодекс и интегритет, както и поради присъединяване в залози, предава Българска национална телевизия.
От българската федерация прецизираха, че са били в съдействие и връзка с ФИБА от началото на следствието на случая до приемане на формалното решение.
„ Федерацията поддържа политиката на ФИБА и няма да толерира действия, противоречащи на правилата на феърплея и честната игра, като ще продължи да подхваща дейности в битката с нерегламентираните
залози.
Във връзка с други продължаващи следствия, ФИБА и БФ Баскетбол припомнят на всички играчи, треньори, съдии и лицензирани от федерацията лица, че към момента могат да рапортуват, в случай че имат информация за нарушавания. Неспазването на това ще докара до наказания даже в случай че не сте забъркани в нарушаването, което сте пропуснали да докладвате “, се споделя още в формалното мнение на БФ Баскетбол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР