Росен Желязков е водач на листата на коалиция ГЕРБ –

...
Росен Желязков е водач на листата на коалиция ГЕРБ –
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата в Благоевград за предстоящите избори, начело с Росен Желязков

Росен Желязков е лидер на листата на коалиция „ ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “ за идните парламентарни избори в Благоевград. Листата бе записана през днешния ден в Районната изборна комисия (РИК) – Благоевград от регионалния водач на партията Андрей Новаков, лидера на листата Росен Желязков и част от претендентите за народни представители от 01 МИР – Благоевград.
Росен Желязков се кандидатира за народен представител като лидер на листата в Благоевградско за шести път, сподели след регистрирането на листата Андрей Новаков. Желязков е взел участие в последните пет Народното събрание – от 45-то до 49-то Народно събрание, като в 49-ото Народно заседание бе и негов ръководител. Във връзка с предизборната акция той разяснява пред медии, че демократичният развой минава през тежки тествания и без явен управнически резултат. За акцията сподели, че се чака да бъде „ нечистоплътна “, което ще предизвика продължение на конфликтния звук сред участниците в Народното събрание.
От коалиция „ ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “ ще се води положителна акция, сподели още Росен Желязков и добави, че няма да се търси опълчване, тъй като след изборите би трябвало да се мисли какво ще бъде идващото държавно управление. По думите на Желязков то няма да се състои от две партии, съгласно социологическите изследвания все още, а от три или повече, обединени към избрани полезности.
Влизаме в тази акция с ясната убеденост, че има нараснало доверие към нас, че носим отговорността, която би трябвало да се изрази с ясна политическа визия в идващия кабинет, сподели още Росен Желязков. Той уточни, че всички формули, които ще бъдат предлагани за експертност, за политическо неангажирано държавно управление, форми, които стоят надалеч от политическото водачество, ще бъдат всичко това, което е забелязано през миналите няколко държавни управления от 2021 година до момента.
След вписване на листата на коалиция „ ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “ в РИК – Благоевград Андрей Новаков означи, че това е първата записана в РИК листа с оптимален брой претенденти – 22-ма. Резултатът, който ще гонят от обединението на идните парламентарни избори, е с най-малко 10% повече от абсолютния брой гласове, получени на предходните избори за национално събрания, сподели още Андрей Новаков.
Източник БТА
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР