Вчера в Лас Вегас (САЩ) се проведе пресконференция преди двубоя

...
Вчера в Лас Вегас (САЩ) се проведе пресконференция преди двубоя
Коментари Харесай

Канело и Де Ла Оя едва не се сбиха на пресконференцията

Вчера в Лас Вегас (САЩ) се организира конференция преди дуела сред мексиканския първенец в супер междинна категория Саул Канело Алварес (60-2-2, 39 нокаута) и неговия съотечественик Хайме Мунгуя (43-0, 34 нокаута). Този път беше занимателно. Двамата едвам не се сбиха на конференцията.

Думата взеха промоутърът на кандидата и някогашният промоутър на първенеца Оскар де ла Оя (Golden Boy). Той съзнателно предизвика Канело. Бившият боксьор сполучливо влезе под кожата на Алварес, като му подсети за провалените му допинг проби и съобщи, че те са го създали суперзвезда.

„ Звучи по този начин, като че ли има потребност да му се подсети кой го е направил звезда. Искам да го кажа ясно. Имам единствено почитание към него. Искам да кажа, че върхът му и уменията му приказват сами за себе си. Но той не промотира този пердах, а просто ме обиди. Сега ви подсещам, че Golden Boy построи кариерата на Канело от нулата. Промотирал си за компания, която носи име - моето име. Така че покажи малко шибано почитание “.

Oscar dela Hoya wastes no time disrespecting Canelo at the final press conference.

Watch now:
— Premier Boxing Champions (@premierboxing)
„ Единственото, което този шибаняк направи, беше да се опита да открадне пари от бойците си. Глупав майкопродавец, майкопродавец! Нека не забравяме, че пристигнах в Америка, когато към този момент имах име - Канело. Той единствено се възползва от мен, без да похарчи и стотинка. Между другото, заплати ли към този момент на Головкин? Разкажи на всички за времето, когато се опита да го изнудиш за парите му. Ако не бях привлякъл юристите си, ти също щеше да ме прецакаш. Всичко, което този пич прави в бокса, е машинация. Бих желал да се обърна към всички боксьори, които работят с този пич. Първо си намерете положителни юристи. Защото той несъмнено краде парите ви “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР