18-годишната Габриела Панайотова бе единодушно избрана да получи короната на

...
18-годишната Габриела Панайотова бе единодушно избрана да получи короната на
Коментари Харесай

Бъдеща лекарка стана Мис Созопол 2017

18-годишната Габриела Панайотова бе единомислещо определена да получи короната на " Мис Созопол ". Това се случи на зрелищен театър на Амфитеатъра, в част от празниците на града. Морската хубавица, която в бъдещето се вижда като проспериращ доктор, получава правото да се яви на националната конкуренция за " Мис България ".

Нейнини погласнички станаха Йовита Георгиева, Марианна Французова и Милияна Торлозова, а над хилядата посетители на Амфитеатъра със свойте овации, избраха за лице на публиката Ралица Ненова.

Журито бе в състав: Весела Нейнски, оперна певица и носителка на първата купа Мис Созопол, Мисис Баба Лариса Иванова, Мисис Бургас Надя Недялкова, вице Мис България Рени Радева, миналогодишната Мис Созопол Янита Димитрова, дизайнерката Мария Диомова, журналистката Нина Никол, районния представител на Мис България Ваня Кирова и специфичния посетител, холивудския продуцент Зии Ребело, който търсеше и нови лица за бъдещия си филм.

Участничките се показаха в три тура, със спортно-елегантни тоалети, в банските костюми на шугърфри и с невероятни публични рокли на дизайнерката Мария Диомова.

Водещият на церемонията за втора поредна година бе Искрен Пецов, който показа новите си два летни шлагера. За неповторимата атмосфера и цялостния комфорт на гостите на състезанието се погрижиха артистите от Ф4, които " възпламениха " сцената с огнения си театър и неповторимия Краси Радков, с комедийното си шоу и обичаните облици на българите.

" Мис Созопол 2017 " мина с благотворителна идея в поддръжка на Мария Георгиева, която продължава своята борба с рака.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР