18-годишна пияна и дрогирана ученичка от Шумен се заби с

...
18-годишна пияна и дрогирана ученичка от Шумен се заби с
Коментари Харесай

Ученичка на кокаин се блъсна в бензиноколонка в Шумен, изкара в ареста първия си ден като пълнолетна -

18-годишна пияна и дрогирана ученичка от Шумен се заби с лека кола в бензиноколонка в Шумен. Само три часа по-рано момичето навършило пълноправие, а първото си денонощие като стара изкара в ареста на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

Момичето, чиято идентичност полицията не разкрива, станала на 18 в четвъртък. Отпразнувала рождения си ден с другари, а през нощта траяла с компания по улиците на Шумен. Бащата на ученичката поверил мерцедеса си с шуменски табели на приятеля на рожденичката, защото самата тя нямала още брошура. Какво се е случило в идващите няколко часа и къде е липсващ в това време приятеля, полицията ще открива занапред.

За органите казусът стартира в 3.00 сутринта, когато личният състав на бензиностанция по бул. „ Ришки проход “ в Шумен подава сигнал, че лидер на лек автомобил „ Мерцедес “ е аварирал – забил се е в бензиноколонка. На място е изпратен полицейски екип, който открил, че зад кормилото е 18-годишното момиче, очевидно пияно. При тест с дрегер апаратчето отчело 1.64 промила алкохол. Дръг пробата пък посочил, че ученичката е използвала кокаин. Девойката нямала шофьорска брошура и е отказала да даде кръвна проба за алкохол и опиати.

В колата дружно с рожденичката от предната вечер пътувала и нейна другарка на 17. При обиск служителите на реда разкрили у спътничката пликче с бяло прахообразно вещество, за която самото момиче признало, че е кокаин. И двете ученички са арестувани за 24 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР