17-годишният ром, който през лятото на м.г. разгневи хиляди с

...
17-годишният ром, който през лятото на м.г. разгневи хиляди с
Коментари Харесай

Циганинът Гонзо от бруталното ВИДЕО в автобус извади много лош късмет

17-годишният ром, който през лятото на м.г. разгневи хиляди с арогантното си държание в цялостния рейс Б12 от градския превоз на Бургас, получи допустимо най-тежкото наказване по закон – 3 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване да се отсрочи за период от 3 години. Това написа "Флагман ".

Това е относително висока присъда за сходно действие, тъй като нормално подсъдимите се разминават с санкция, разясняват адвокати.

Районният съд в Бургас го призна за отговорен по обвиняването, че е обиждал жестоко всички пътуващи.

Той изричал думи като: „ Ще ви е*а вашата гяюрска мама “, „ К`во ще вършат служителите на реда? От никой не ме е боязън! Очаква се огромна война! Разбрахте ли? “, както и „ 200 години турците ви е*аха, в този момент ние ще ви еб*м! До тук бяхте! Ний ще ви мачкаме към този момент! “.

Припомняме, че дейностите на младежа, прочут с прозвището Гонзо, станаха обществено известни, откакто самият той си популяризира клипа от гаврата във фейсбук.

Първоначално Гонзо щеше да се размине напълно леко, само че за негово злощастие делото се падна на арбитър Георги Грънчев от районен съд Бургас, който прояви храброст, върна обвинителния акт на прокуратурата и предложи да се образува по различен, по-тежък член, тъй като става въпрос за жестоко потъпкване на моралните правила и устои на държавността.

Наказателният развой в този момент е обсъждан от различен магистрат от районен съд Бургас с твърда позиция - Николай Гемеджиев, който не приема квалифицираното съглашение сред прокуратурата и обвинения, съгласно което Гонзо щеше да получи неодобрение за действието си посредством залепване на правосъдното решение на входа на учебното заведение му – ПГСИ „ Пеньо Пенев “.

„ По време на случая обвиненият използвал извънредно груби изрази, засягащи историческа памет и национално достолепие на преобладаващата част от популацията на Република България ", написа в претекстовете си арбитър Гемеджиев.

"В този смисъл и поради демонстративността, с която е осъществено действието, както и изключителния цинизъм и смелост /съставомерни признаци/, навеждат сегашния състав на извода, че едно залепяне на актуалното съглашение на основния вход на образователното заведение, в което учи обвиненият за 30 дни, не би имал никакъв резултат ", прибавя той.

"Нещо повече, поради в този момент сложилите се обществени условия измежду младежите в България, едно такова деяние на съда би имало резултата от слагането му в самобитна „ героична “ роля. Очевидно е, че като лице на тази възраст обвиненият се движи в среди, в които цинизмите и обидите, които е използвал се употребяват непрекъснато “, споделя още съдията.

От материалите по делото излиза наяве, че Гонзо, който е в 10-ти клас на ПГСИ „ Пеньо Пенев “, е изцяло необразован. Как е съумял да изкласи, е същинска мистерия, и може би инспекторатът и прокуратурата би трябвало да ревизират деликатно кой е оценявал ученика.

По информация на Флагман.бг на съвещанието в районен съд Бургас се е опитал да влезе известният ромски водач Румен Чолаков, който се е показал за директно заинтригувано лице, само че не е позволен, тъй като процесът е протекъл при закрита врата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР