17-годишната ученичка от Английската гимназия в Пловдив Дарина Василева стана

...
17-годишната ученичка от Английската гимназия в Пловдив Дарина Василева стана
Коментари Харесай

Дарина от Английската стана Мис Пазарджик 2022

17-годишната ученичка от Английската гимназия в Пловдив Дарина Василева стана Мис Пазарджик 2022. Хубавицата учи испански и съветски език с профилиращ предмет математика в елитното учебно заведение. Макар сега да живее и учи в града под тепетата, тя е родом от Пазарджик. 

Дарина има смели фантазии -  да учи архитектура или инженерен дизайн и да се осъществя сполучливо в тази област. Новата Мис Пазарджик обожава да спортува, да слуша музика, да пътува и да натрупа мемоари както из българските градове, по този начин и из чужбина. Модата е нейната огромна пристрастеност още от дребна. Тренирала е дълги години балет и национални танци.



През свободното си време Дарина поддържа съвършената си фигура с фитнес. Също по този начин със фамилията си постоянно върви на походи в планините. Дарина обича приключенията и да прекарва времето си с обичаните за нея хора.

  “За мен най-ценно е фамилията и това да съм заобиколена от същински и положителни хора, от които мога да узнавам нови неща. Също по този начин значими за мен са триумфът, здравето, щастието и да съм в естетика със себе си ”, споделя хубавицата.

В тазгодишното издание за короната спориха общо 11 девойки на възраст от 16 до 22 години. Миналогодишната победителка в състезанието Никол Димитрова още веднъж взе участие, само че този път като част от журито. Победителката Дарина Василева ще показа Пазарджик на състезанието „ Мис България “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР