17-годишната Михаела Иванова от Камено, която изчезна и вдигна на

...
17-годишната Михаела Иванова от Камено, която изчезна и вдигна на
Коментари Харесай

Разкритие: 17-годишната Михаела, която цяла България издирва, се криела при...

17-годишната Михаела Иванова от Камено, която изчезна и подвигна на крайник полицията, е била открита в дома на нейния другар, в ж.к. „ Меден рудник “ в Бургас. Там единадесетокласничката се стягала да чества Нова година, оповестява "Труд ".

Пред служителите на реда тя обяснила, че се скарала с татко си и по тази причина избягала от вкъщи. Родителят й бил срещу връзката й с пет години по-големия мъж, който се казвал Юсуф.

„ Като се прибра изначало не ми говореше. Не мога нищо да й кажа, тъй като в случай че го направя, стартира да пищи “, изясни смутеният и татко Янко Иванов, който работи като заварчик .

Янко в действителност е срещу момчето, тъй като счита, че е огромен за нея и първо Михаела би трябвало да приключи. Наскоро я кръстили, събрали се цялата рода, чествали и мислели, че тийнейджърката ще скъса с Юсуф, само че това не се случило.

Михаела Иванова учи в музикално учебно заведение, пее прелестно. Печелила е доста медали и знае доста странджански песни. Напоследък обаче все слушала турска музика, споделя татко й.

Преди две седмици изчезнала приятелката й, която й е адашка - и тя се споделя Михаела . До момента не е ясно къде е, приказва се, че избягала в Германия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР