17-годишен младеж е колабирал в петък срещу събота в дискотека

...
17-годишен младеж е колабирал в петък срещу събота в дискотека
Коментари Харесай

17-годишен колабирал в дискотека в Пловдив

17-годишен юноша е колабирал в петък против събота в дискотека в Пловдив след приложимост на алкохол. Според татко му, някогашния футболист Георги Какалов, той е използвало и божествен газ.

Това оповестява bTV.

От полицията са удостоверили за случая.

Младежът е бил одобри в болница и няколко часа е било в безсъзнание.

Бащата е изискал да му бъдат направени проби за алкохол и опиати. Пробата за алкохол е посочила 0,6 промила, само че няма открити опиати.

Инцидентът е станал в дискотеката, в която беше извършена полицейска акция предишния уикенд.

" Няма сведения момчето да е употребявало балон с божествен газ. Вътре не се продава божествен газ. Вероятно момчето или негови другари са внесли балонът извън ", твърди притежателят Диан Найденов.
 Заведенията заговориха за оставки поради полицейския произвол в нощен клуб в Пловдив
Заведенията заговориха за оставки поради полицейския произвол в нощен клуб в Пловдив

БАЗ упорства за щателна инспекция на дейностите на униформените

Припомняме, че прокурор от Окръжна прокуратура в Пловдив стартира персонална инспекция след тъжба за дейностите на полицейски чиновници в нощен клуб в града.

Проверката се прави във връзка скандалния случай през нощта на 5 май против 6 май 2023 когато полицията обискира и съблече над 400 души в пловдивско заведение.

По време на инспекцията ще бъдат взети пояснения от чиновници на заведението и гости, ще бъдат конфискувани записи от охранителни камери и други материали. От ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив и от сдружението, което стопанисва заведението, ще бъдат изискани материали и информация за извършена профилирана полицейска интервенция за владеене и разпространяване на дрога.

След привършване на инспекцията, прокурорът ще реши дали има задоволително данни за закононарушение и дали да образува досъдебно произвеждане. Проверката би трябвало да завърши за един месец.

В изказване от през вчерашния ден от и превишаване на права. От, дефинираха случилото се като полицейски произвол и поиската оставки.
 Прокурор оглежда по какъв начин пловдивските служители на реда вършат обиски
Прокурор оглежда по какъв начин пловдивските служители на реда вършат обиски

По тъжба за интервенцията в пловдивска дискотека
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР