17-годишен колабира в пловдивската дискотека, където МВР направи масов обиск

...
17-годишен колабира в пловдивската дискотека, където МВР направи масов обиск
Коментари Харесай

При масовия обиск на пловдивска дискотеката: 17-годишно момче колабира

17-годишен колабира в пловдивската дискотека , където Министерство на вътрешните работи направи всеобщ обиск на клиенти, научи . Бащата на момчето призна за случилото се. Ученикът бил откаран с кола за спешна помощ от клуба. В неделя сутринта той е бил изписан от болничното заведение.

Бащата на колабиралото момче е футболистът Георги Кокалов. Той изясни, че синът му е бил в дискотеката със единодушието на майка си, която е подписала декларация, нужна за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, откакто бил на абитуриентска вечер на собствен другар. След това траяли да честват в дискотеката.

Бащата на момчето е безапелационен, че синът му не използва алкохол, защото тренира футбол, а също по този начин не взема и никакви опиати. " Аз му имам цялостно доверие, само че все пак, до момента в който бяхме в болничното заведение желаех да му създадат цялостни проучвания. В кръвта му няма никакви следи от опиати, алкохолът е 0,6 промила ”, разяснява Кокалов.

Приятелите на младежа отхвърлят да са дишали балони с божествен газ. Собствениците на клуба също споделят, че вътре не се продава божествен газ. Момчето навършва пълноправие след 3 месеца, посочи татко му. Той благодари на защитата на заведението за това, че са оказали първа помощ на детето му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР