16-ото издание на професионалната бойна галавечер ще предложи спиращи дъха

...
16-ото издание на професионалната бойна галавечер ще предложи спиращи дъха
Коментари Харесай

SENSHI 16 - зашеметяващо издание и още повече екшън на 13 май

16-ото издание на професионалната бойна галавечер ще предложи спиращи дъха дуели, нажежаващ адреналин и бойци, които ще дадат всичко от себе си за успеха. Зрелищното ново издание ще се организира на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

След нокаутиращата церемония, новото издание още веднъж ще показа конфликти сред елитни бойци от целия свят в 13 дуела , а борбите ще се проведат по разпоредбите на KWU FULL CONTACT, KWU OPEN и KWU SENSHI. Освен всичко, феновете в морската столица и пред дребния екран ще са първите, които ще научат кои от първенците ще се преборят за Европейски трофеи на SENSHI в три категории: 70 кг, 75 кг и 85 кг.

Организаторите на бойното шоу още веднъж подсигуряват атрактивна и титанична бойна карта, включваща чудесно тренирани бойци от Испания, Португалия, Германия и други страни, както, несъмнено, ненужно е да загатваме, че SENSHI няма да е същото без домакините, а точно българските първенци .

Феновете на бойните изкуства, пристигнали във Варна за галата, ще имат опция да видят международни величия и звездни треньори от първо лице, а кои са те - ще стане ясно до дни.

Билетите ще бъдат в продажба напълно скоро.

Зрелищната бойна галавечер се излъчи и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE , на Senshi.com , Boec.bg , Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

16-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ",MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър, Централна Кооперативна Банка, ПОАД ЦКБ Сила, ПОК Съгласие и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг " .

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националнатателевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE , Gol.bg , Topsport.bg , Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
 Зрелище от най-висока класа! SENSHI 15 впечатли с пет български победи и куп атрактивни нокаути
Зрелище от най-висока класа! SENSHI 15 впечатли с пет български победи и куп атрактивни нокаути

Двореца на културата и спорта във Варна беше изпълнен до краен предел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР