16-годишно момче, фен на турския гранд Фенербахче, е оцеляло почти

...
16-годишно момче, фен на турския гранд Фенербахче, е оцеляло почти
Коментари Харесай

16-годишен фен на Фенербахче оцелял дни под руините в Турция

16-годишно момче, почитател на турския гранд Фенербахче, е оживяло съвсем пет дни под руините в родния си град Кахраманмараш след ужасното земетресение от 7,8 по скалата на Рихтер, което удари Турция и Сирия в понеделник.

Младежът на име Камилчан Агдаш е изваден от спасителите отдолу под руините, където е прекарал 119 часа. Невероятното е, че той е бил съвсем без никакви пострадвания по тялото си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В момента на земетресението той е бил в леглото си с фланелка на обичания си Фенербахче, откакто преди този момент е гледал мач на тима. При прегледа в болничното заведение той признава, че не помни нищо по-късно.

От Фенербахче побързаха да пожелаят сполучливо възобновяване на Агдаш: " В 119-ия час още веднъж сме в сълзи, още веднъж имаме вяра в чудеса! Предстоят ни още доста мачове, чакаме те Камил ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР