16-годишната Мартина, която, както съобщи БЛИЦ, след прекаляване с алкохол

...
16-годишната Мартина, която, както съобщи БЛИЦ, след прекаляване с алкохол
Коментари Харесай

Натровената с уиски малолетна футболистка излезе от болницата

16-годишната Мартина, която, както заяви БЛИЦ, след невъздържание с алкохол нощес се озова в незабавното поделение на болничното заведение в Благоевград, през днешния ден е закарана назад в хотела си.

„ Не сме разбрали за подобен случай. Не е идвала кола за спешна помощ ", декларира пред “Стандарт” притежателят на хотелския комплекс Иван Пилевски
Според медици умората от изиграните 2 мача в събота, приемането даже на малко алкохол е довело до тежкото положение на тийнейджърката

14-годишния Денис, обърнал 5 огромни водки в дискотеката в Крупник и се натровил, към този момент е по-добре.
„ Настанен е за лекуване, в действителност е бил с огромна алкохолна интоксикация, само че не и в кома. Направени са му промивки, осъществена е консултация с реаниматор. Детето е контактно. За всеки случай ще остане под лекарско наблюдаване. В момента е спокоен, спи. Няма заплаха за живота му ", съобщи зам.-управителят на МБАЛ-Благоевград доктор Александър Костов.

Собственикът на нощното заведение в Благоевград Славчо Атанасов отхвърли на 99% опцията хлапакът да е влезнал несмущаван в дискотеката. На входа постоянно има защита, постоянно и Атанасов е там. Проверяват се всички младежи за персонални карти. „ В заведението не е имало никакви проблеми, не сме разбрали някой да е прекалил с алкохола. Ще ревизира персонално случая, има вид да се е шмугнал вътре в тъмното и охранителите да не са го забелязали. Може да е пил алкохол и в някой от двата ресторанта в селото ", споделя притежателят на дискотеката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР