16 дни няма следа от 30-годишния Галин Димитров от Русе.

...
16 дни няма следа от 30-годишния Галин Димитров от Русе.
Коментари Харесай

Вече 16 дни издирват 30-годишния Галин от Русе. Последното обаждане от телефона му е до 112

16 дни няма диря от 30-годишния Галин Димитров от Русе. Според неговите близки той е бил обезпокоителен, желал е да напусне града. Близо до село Кушов е открит телефона му, а последното позвъняване от този телефон е до 112, след което следите му се губят..

Приятел на мъжа ми докара Галин в къща за посетители в Кушов, тъй като искаше да си почине два - три дни. Взе със себе си една дребна раничка с две-три тениски и и два - три панталона.

Това разяснява майката ва мъжа Ангелинка Димитрова пред Нова тв.



Синът ми изчезна няколко дни по-късно, а телефона му е открит край къщата за посетители. Какво е споделил на 112, ние не знаем. Щом изчезна, пристигна полиция, доброволци, ние с другари започнахме търсене. До предходната седмица събота и неделя в това число сме били тук, с цел да го търсим, разяснява тя. 

Към моминте обаче няма никаква диря от него, разяснява тя. 

Галин в никакъв случай не е имал някакви болести. Стори ми се обаче, че беше обезпокоен, питах го какво се случва, само че той е от хората, които не споделят. Ако има проблем, самичък си го взема решение. Не споделя, още повече, че и татко му е опериран неотдавна и той въобще не искаше да тревожи никого, разяснява майката. 



Казал е само на приятеля, който го е докарал до къщата за посетители, че е обезпокоен, тъй като е видял нещо, което не е трябвало да вижда и го наблюдават, боязън го е за живота му, разяснява той.

Галин е токсиметров водач. Учи в Русенския университет. Кара най-вече вечер, тъй че допустимо е нещо да е видял, с нещо да е застрашен, разяснява тя. 

И уточни, че при издирването полицията е употребила дронове с термокамера, само че до момента няма резултат. 

В момента продължава издирването, полицията ни оказва помощ и й имаме вяра. Отправям зов, в случай че някой някъде го забележи, незабавно да се обади или на нас, или на 112, проплаква дамата.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР