16 човека от област Монтана са с потвърден положителен резултат

...
16 човека от област Монтана са с потвърден положителен резултат
Коментари Харесай

Притеснително: Поставиха под карантина още 1 клас от училище в Монтана

16 индивида от област Монтана са с доказан позитивен резултат за ковид. Двама са признати в болница, 14 ще се лекуват у дома, оповестиха от локалното РЗИ.
Паралелка четвъртокласници от Трето учебно заведение в града на Огоста са под карантина, поради техен съученик, чийто родители са диагностицирани с рисковата болест. Детето си е у дома, прецизираха от Регионалната здравна ревизия.
От новите случаи 10 са в община Монтана. Жени на 47, 48, 65, и 70 години, както и мъже на 25 и 26 години, двама на по 28 година, 31 година, и 35 година Шестима от новоустановените са от една организация. Два са новите случаи в Берковица и 1 във Вършец.
От общо 89 дейни случаи в региона 22 са приети в болница, а 67 са на домашно лекуване.
Така откритите случаи за община Монтана са 52, Берковица - 17, Лом - 15, Вършец - 2, в останалите общини по 1. Единствено община Чипровци остава без инфектиран с COVID-19.
9 акта за неносене на маски са формирани от РЗИ единствено за ден. Проверките на инспекторите не престават, като санкцията за неспазване на противоепидемичната мярка е 300 лева за жители, толкоз е и за шефове на магазин. 1 000 лева е глобата за компания, в която се откри това нарушаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР