15 проститутки и травестити, които предлагат платен секс в центъра

...
15 проститутки и травестити, които предлагат платен секс в центъра
Коментари Харесай

Скочиха на проститутките в Бургас, 15 вече са в ареста

15 проститутки и травестити, които оферират заплатен секс в центъра на Бургас, са задържани през последната седмица, откакто Районна прокуратура – Бургас се самосезира по полицейски отчет и по журналистически материали за проституция на детска площадка против Транспортна болница и в региона към нея, оповестява burgasinfo.com.

" Целият състав е вдигнат на крайник, сборищата се нападат и от спецполицаи ", сподели началникът на Първо РУП Иван Иванов.

Той посочи, че натискът против жриците бил цялостен, като всяка вечер чиновници на Министерство на вътрешните работи проверявали трите основни места в града - градинките против Транспортна болница и Митницата в центъра и до постройката на " Алианс " в квартал Комлука.

Близо половината от арестуваните са травестити от квартала, които предложили ексцентрични секс услуги сред 30 лева и 100 лева, споделиха осведомени. Това били млади мъже сред 25 и 30 година, които се радвали на сериозна клиентела.

Миналата нощ в полицията е прибрана малолетна бременна продажница от кв.Победа. Тя е отведена в Центъра за краткотрайно настаняване.

Междувременно от прокуратурата се самосезираха по журналистически материал за предлагането на платени полови услуги в градинката против Транспортна болница.

Разпоредена е инспекция за осъществявани полови услуги против възнаграждение, прецизират от Апелативната прокуратура в Бургас.
" В прокуратурата към този момент е заведена кореспонденция и е избран наблюдаващ прокурор. Той е разпоредил инспекция за осъществени сформира на закононарушения безчинство и приемане на приходи от пълнолетно и безработно лице по забранен или аморален метод ", прецизират от Апелативната прокуратура.

От там са упълномощили инспекция на полицията, която в период от 30 дни би трябвало да проверява случая.

След това събраните материали и доказателства ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор. Той ще би трябвало да реши има ли задоволително данни за формиране на наказателно произвеждане.

" Това разпореждане е малко закъсняло, ние работим интензивно и през последните 3-4 дни няма никакво наличие на сходни лица на известните места ", разясняват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР