15 лунен ден от 20:01 часа на 26 юли до

...
15 лунен ден от 20:01 часа на 26 юли до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 27 юли 2018 година

15 лунен ден от 20:01 часа на 26 юли до 20:45 часа на 27 юли

Период на Пълнолуние, сериозен ден, време за скотски изкушения и астрални борби.

В този ден се задейства вътрешният дракон у всеки човек.

Контролът върху личното държание е прекомерно отслабен, инстинктите преливат. Под въздействието им можем да се правим всевъзможни нелепости. Основното прелъщение за деня е чувството за власт над другите хора.

Трябва да се практикуват всевъзможни форми на аскетизъм, да се побеждава плътското, да бъдем чисти, да направляваме страстите, да се концентрираме на духа, да укротяваме своите пристрастености и стремежи, да усилваме самодисциплината.

Полезно е да пазиме справедливостта.

Луна без курс 16:42 часа до 24:00 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Пълнолуние във Водолей в 23:21ч.

Негативните аспекти на Луна и Марс, с планетата Уран, в знака Телец, акцентират неустойчивостта на настоящия миг. Много от нас ще бъдат обладани от мощно предпочитание да се освободят от рестриктивните мерки и да възстанат срещу насадените ни порядки. Може да се появи податливост към неразумно държание, без да се мисли за следствията, което може да докара до огромни проблеми.

Пълнолунието е във Водолей и може да ни даде някоя и друга изненада, само че не се чака те да бъдат неприятни, каквото и да се случи, значим е крайния резултат и какво ще ни донеси по-късно.

Пълнолунието ще задейства голяма сила, която би трябвало да откри метод да излезе. Реализирайте се, като работите градивно, само че избягвайте риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекомерно настоятелни и по този начин да навредим както на себе си, по този начин и на близките.

Всички доста добре знаем, че Пълнолунието е мощен развой, оказващ въздействие върху всички ни, внасящ огромно напрежение за интервала на лунния месец.

Дните на цялостната Луна постоянно усилват интензивността и прибавят сила. Водолей е един от най-приветливите и приятни знаци за другарство и затова може да чакаме време, което да е изпълнено с забавни срещи и съдържателни беседи в по-големи колективи и организации.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР