15-годишно момиче от Тайланд е станало жертва на системно групово

...
15-годишно момиче от Тайланд е станало жертва на системно групово
Коментари Харесай

Банда изверги системно отвличала и изнасилвала 14-годишна на остров със 100 жители

15-годишно момиче от Тайланд е станало жертва на редовно групово обезчестяване. В продължение на осем месеца тя била отвличана от членове на локална тайфа, която наброявала към 40-ина души. Бруталните изнасилвания ставали на малко островче в провинция Панг Нга, където живеят 100 души, оповестява „ Дейли мейл ”. Момичето разказало за зверствата в полицията. От там имат всички учредения да считат, че доста от мъжете, които населяват острова, или са взели участие в гаврата с девойката, или са помагали на нарушителите.

Първото обезчестяване е от март 2016 година. Неизвестен мъж влезнал в дома на момичето и го изнасилил, до момента в който по-възрастните членове на фамилията му събирали каучуков сок. След това нападателите почнали да я отвличат. Карали я в къщички на плажа, където я тъпчели с опиати и алкохол, а след това един по един задоволявали половия си нагон.



11 от нападателите към този момент са разпознати, оповестяват от полицията.

Офицерите показват, че получават интензивно подпомагане от страна на локалните хора. Въпреки това, фамилията на момичето е напуснало острова поради закани от страна на локалните.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР