15-годишно момче загина при стрелба в столицата на САЩ Вашингтон,

...
15-годишно момче загина при стрелба в столицата на САЩ Вашингтон,
Коментари Харесай

15-годишно момче загина при стрелба във Вашингтон, други трима са ранени /снимка/

15-годишно момче почина при пукотевица в столицата на Съединени американски щати Вашингтон, а други трима души бяха ранени, в това число чиновник на столичната полиция.
Жертвите са били простреляни на кръстовище в северозападната част на Вашингтон към 18:00 ч. източно време (22:00 GMT), заяви началникът на полицията Робърт Конти.
Стрелбата е станала по време на неразрешено тържество.
Полицейският чиновник и двамата ранени възрастни се възвръщат в лечебни заведения в региона, съобщи Конти по време на конференция.
Той сподели също, че при стрелбата е употребен револвер и полицията не е стреляла по обвинения. Оръжието към момента не е намерено, нападателят се търси.
Запитан дали убитото момче е било цел на стрелбата или не, Конти отговори, че просто не знае и че управляващите са на предварителния стадий на следствието.
"Това е недопустимо. Трябва да сме сигурни, че лицата ще бъдат подведени под отговорност за дейностите си ", добави той.
Стрелбата стана ден след случай в търговски център във Вирджиния. В събота едно лице стреля с револвер, откакто в комерсиалния център Tysons Corner Center избухна битка сред дребна група хора и негър мъж, което накара стотици хора да избягат и да се скрият.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР