15-годишната дъщеря на Орхан Мурад и охранителят се разположиха удобно

...
15-годишната дъщеря на Орхан Мурад и охранителят се разположиха удобно
Коментари Харесай

Сузанита избухна в мощно чалга парти със Сашо Лудия

15-годишната щерка на Орхан Мурад и охранителят се разположиха комфортно в едно от сепаретата и дадоха началото на мощно чалга празненство. Посетители в нощното заведение гледаха с ококорени очи певицата, която няма навършени 18 години, само че все пак си разрешава да посещава места за възрастни.

" Как по този начин ученичка може да излезе в понеделник вечерта? На другия ден не е ли на учебно заведение? Къде са родителите й да я наблюдават какво прави? Това е скандално! ", възмущаваха се купонясващи гости в дискотеката. Сузанита и различен път е засичана да се забавлява в нощно заведение, само че родителите й изясняват, че някой от тях я съпровожда и не е проблем да е в компанията на родител. В понеделник вечерта нито Орхан Мурад, нито брачната половинка му бяха видяни в Студентски град, чудеха се студенти, преди да си поръчат идващото пиво.

Младото момиче устойчиво се позабавлява, като предизвикателно танцуваше на чалга ритмите и обичайно мяташе салфетки, които са наложителен детайл от попфолк културата. Сузанита даже се качи на пулта на диджея и персонално се зае с стартирането на песните за развлечение на гостите на клуба. Блондинката и велинградският охранител Александър се събраха, откакто в продължение на месеци се плюха в обществените мрежи, а след това и двамата се демонстрираха с нови гаджета. За събирането им заяви първо Саката, както е прякорът на бъдещия шурей на Орхан Мурад. Часове по-късно и самата Сузанита разгласява взаимна фотография с Александър в инстаграм, написа " България Днес ".

Щерката на Орхан Мурад разкара половинката си, откакто Александър стартира да се занимава с други дами. Щом Сузанита схваща, че обичаният й залита по непознати мадами, незабавно го зарязва. Това е първият и финален скандал на двойката, която бе разделяна от медиите през няколко седмици. Новината за края на връзката призна самата Сузанита. " Приятелят ми Александър не съумя да издържи и стартира да се занимава с евтини русокоски. Всичко се връща ", показа Сузанита. Тя даже обществено обиди момичето, с което бе заменена. Дъщерята на Орхан Мурад сподели и междинен пръст на екслюбимия, за който твърдеше, че желае да се омъжи.

Впоследствие Сузанита загатна, че двамата в никакъв случай не са се разделяли, а просто цялата история е измислена, с цел да се вдигне повече звук в медийното пространство. Тийнейджърката е известна като царицата на провокациите и свадите и се пробва по всякакъв начин да притегли внимание към себе си. Въпреки гръмките си обещания за големи музикални триумфи в последно време Сузанита е известна повече с персоналния си живот, в сравнение с с някакви триумфи с микрофона.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР