15-годишен от София е в болница след жесток побой, съобщи

...
15-годишен от София е в болница след жесток побой, съобщи
Коментари Харесай

Тийнейджър е в тежко състояние, след побой от четирима маскирани

15-годишен от София е в болница след нечовечен побой , заяви БТВ. Той е в тежко положение и е настанено в " Пирогов ", сподели бащата на потърпевшия. Вследствие на ударите, момчето е с хематом на главата, счупено ухо и пострадвания по ръцете.
Ситуацията се разиграла измежду бял ден - към 12:30 ч. през вчерашния ден. Тийнейджърът излязъл от вкъщи си, с цел да отиде на олимпиада по британски език и пред входа го пресрещнали двама младежи. Те били с маски и по думите на потърпевшия - на възраст сред 16 година и 19 година Обърнали се към него с име, с цел да се уверят, че това е той, питайки го от кой тим е - от ЦСКА или Левски. При отговор, от негова страна: " Това какво значение има? ", те почнали да го удрят. Момчето се втурнало да бяга, само че паднало по стълби, където го пресрещнали още двама маскирани.
Пострадалият младеж не си спомня дали някой го е бутнал, или той самичък е паднал по стълбите. Тогава четиримата за почнали да го ритат и удрят с юмруци по главата. Единият нападател е държал нож в ръката си, а другият е имал " бокс ". В това време, на близо се оказал инцидентен минувач, който се е намесил и нападателите са се разбягали, а той е позвънил на незабавния телефон 112.
" Това е опит за ликвидиране и аз имам съмнения кой може да го е направил " , безапелационен е бащата на потърпевшото момче. Той съобщи, че към този момент уведомил органите на реда и следва да бъде заведено дело против причинителя, като уточни, че избира към този момент да резервира името му в загадка. Предположението на бащата на 15-годишния юноша зад всичко това стои пристрастеност и любовна драма, обвързвана с момиче - някогашната другарка на сина му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР