15 000 лева е заплатата на новата медийна звезда на

...
15 000 лева е заплатата на новата медийна звезда на
Коментари Харесай

Новият Слави с пракор - Сиктиридис! Зрителите харесаха Николаос, но всички мразят Славена Вътова + колко бона гуши водещия

15 000 лв. е заплатата на новата медийна звезда на България – водещият на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, написа „ Уикенд ”, базирайки се на свои хора в медиата. Сумата наподобява много висока на фона на стандарта у нас, само че на процедура е неведнъж по-малка от хонорарите, които е получавал Слави Трифонов.

Заплатата е образувана по доста забавен метод. Официално тя е 4000 лв. и се превежда по банков път като главно трудово заплащане. Останалите 11 000 лв. се дават под формата на хонорар. За всяко издание на шоуто си, Николаос ще получава по 500 лв.. При 22 епизода в месеца, това прави още 11 000 лв.. През август, когато предаването е в отмора, Цитиридис няма да взима нищо. Не му се поставят пари и за излъчените повторения.

Новото вечерно шоу на Би Ти Ви едвам потегли, а водещият Николаос Цитиридис към този момент има живописен прякор. Зрителите го нарекоха със звучната разновидност на фамилното му име Сиктиридис. Някои харесват Нико, други го желаят вън от малкия екран, оставайки правилни на предшественика му Слави Трифонов. За сметка на това за партньорката му Славена Вътова няма две отзиви – никой не я утвърждава.

„ Добро начало! Обещаващо бъдеще! Прекрасен, положителен, сияен, образован водещ! ” Това мнение, споделено на формалната страница на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” във Facebook, отразява общото въодушевление във връзка с новия водещ. За хората той е симпатично момче с възприятие за комизъм, което умее да основава положително въодушевление. Трудно обаче българският фен може да му елементарни гръцкия генезис, било то и в случай, че Нико не обича узо. Също толкоз неприятни за родните фенове се оказаха шегичките му с „ парадайса на земята ”, в който се родил (Атина), и края на всичко красиво в живота му, който настъпил, щом ненадейно се озовал в софийския квартал „ Овча купел ”. Българите по принцип мъчно одобряват гърци като престижи, камо ли като заместници на някогашни водещи като Слави Тифонов, известни с демонстративно патриотичните си настроения. Резултатът от всичко това е новият прякор на Цитиридис – Сиктиридис. Той мигновено стана обичан на феновете, които желаят Нико да си върви.

Разбирачите са безапелационни, че като комедиант момчето се оправя, само че като за професионален публицист се е издънил грубо с изявлението с първия си посетител – Юлиан Вергов. „ Много добър артист, само че смешките му идваха малко принудително ”, разясняват феновете. И заслугата за това е на водещия. Първият въпрос към госта му – „ Разкажи някоя смешна преживелица ”, попада под №1 в класацията „ Най-тъпи въпроси ” за всички времена. Самите артисти постоянно споделят, че ненавиждат да чуват сходни фрази, когато дават изявленията. Но тъй като Вергов макар водещия съумя да изнесе шоуто, доста феновете настояха отсега нататък да води той, а не „ Сиктиридис ”. Други пък предложиха Александър Сано, който по-рано същата вечер гледаха като посетител във Вечерта на актьорите в малкия екран на Слави Трифонов.

За едно нещо няма никакъв спор сред феновете. Това е нежното наличие на Славена Вътова.

Въпреки безспорната си хубост миската е съумяла толкоз доста да втръсне на хората, които гледат телевизия, че мъчно се намира ласкаво мнение за нея. „ Тъкмо ми стана занимателно и се появи Славена Вътова. Твърде натрапена и непотребна! ”, „ Николаос е супер пресен, друг, надарен и проницателен! Но Вътова е нелепа, сори. Лош избор ”, „ Да загатна и аз най-големия минус на предаването: неговото име е Славена Вътова ”, „ Цитиридис е супер! Славена АУТ! ” – това са дребна част от мненията по адрес на Мис България, която в последно време се появява във всички вероятни шоупрограми, до които съумява да се докопа.

Хората към този момент се чудят какъв е този нечуван интерес към едно красиво, само че криво-ляво във всяко друго отношение момиче. „ Би Ти Ви, Славена да не ви дължи пари, че на всички места я бутате, та да си ги проработи? ”, питат фенове. И оферират на мястото ѝ да бъде поканена Стефания Колева. Въпреки рецензиите от Би Ти Ви настояват, че новото шоу е заковало пред екраните близо 1 милион души.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР