140% е ръстът на представителните разходи във внесения от новия

...
140% е ръстът на представителните разходи във внесения от новия
Коментари Харесай

140% скачат кметските представителни разходи на Терзиев: Ваня Григорова

140% е растежът на представителните разноски във импортирания от новия кмет Васил Терзиев бюджет на София. Което е насмешка, в случай, че действително няма планувано в същия документ нарастване за заплатите на водачите в градския превоз да вземем за пример - ще се чака мислено повдигане на приходите, без да се качва цената на билетите - фантазия. " И това го предлага човек, който сякаш подарява заплатата си, която първо щеше да му бъде 1 лева ", разяснява пред Бг он еър Ваня Григорова, която изнесе горните данни.

Напомняме, че Терзиев е коригирал в посока нагоре оставения от Йорданка Фандъкова проекто-бюджет и с повече пари за сметосъбиращите компании, които НЕ чистят София. По време на изборите главната от тях е минала под контрола на холдинга, където допреди акцията личният му чичо - офицер от политическата полиция на соца - Шесто ръководство на Държавна сигурност, е бордовик и то точно в дъщерно сдружение с особено име на съветски - Россгаз.

Напомняме, че в София и без нарастване парите, които компаниите взимат за единица мярка работа са двойни на това, което прибират за същото в Пловдив. В изявление за 19 минути преди изборите Терзиев даде обещание, че ще промени това. Да, промени го - само че вместо надолу, както е разумно - нагоре. Както е известно, с изключение на другото, площта, по която се мери услугата на сметоизвозващите компании в милионния град е най-малко 20% по-голяма от действителната повърхност в София. Тоест - и в този момент те вземат доста повече, в сравнение с им се поставя.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР