14 лунен ден от 17:27 часа на 21 октомври до

...
14 лунен ден от 17:27 часа на 21 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 22 октомври 2018 година

14 лунен ден от 17:27 часа на 21 октомври до 17:54 часа на 22 октомври

Не изпускайте този ден: той е извънреден за началото на всяко начинание. Всичко, стартирано в този ден се увенчава с триумф. Следващият подобен късмет ще пристигна след месец.
Полезна е работата със свещени текстове. Полезна е всяка физическа работа.

Не би трябвало да се претрупва зрението.

В този ден постоянно ви навестяват тъга, тъга, тъга или потиснатост. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако тъгата не отстъпва – организирайте си огромно физическо натоварване.

Денят ще ни даде опция за по-голяма естетика, и положителни страсти и усеща. Ще имаме опция тотално да приключим със старите и ненужни неща, и да ги премахнем от своя живот.

Определено денят ще ни даде позитивни моменти и сила. Много от нас ще преминат през огромни съществени промени, които ще донесат след себе си надграждащи обстановки.

Ще търсите любовта, хубостта и хармонията. Ще покажете какъв брой сте мощни, дейни и дейни в дейностите си и в преследването на задачите си.

Не забравяйте, че денят е Вълшебен! Пълнолуние е въпреки всичко!

Не забравяйте, че този ден може да сложи във вашия живот един нов цикъл, без значение от това дали вие го желаете или не. Затова, в случай че от вас се изискват избрани спомагателни сили, воля и труд – приемете нещата в своите ръце, и не се противопоставяйте на новата смяна. Възможно е, много мъчно и тежко, в дадените моменти от ориста, само че знайте че всяка смяна носи след себе си градивност и позитивни резултати.

Пълнолунието е доста комплициран и под напрежение миг, който може да бъде и доста непредсказуем. Може да се случат прекомерно доста непланирани и неочаквани обстановки, които ще ни изненадат прелестно или не.

Общо казано бъдете подготвени и готови за тези промени, които ще настъпят и не се опасявайте. Тези промени ще слагат началото на един нов цикъл.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР