14 лунен ден до 14:55 часа на 25 августНе изпускайте

...
14 лунен ден до 14:55 часа на 25 августНе изпускайте
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 25 август 2018 година

14 лунен ден до 14:55 часа на 25 август

Не изпускайте този ден – той е извънреден за началото на всяко начинание. Всичко, стартирано в този ден се увенчава с триумф. Следващият подобен късмет ще пристигна след месец.

Полезна е работата със свещени текстове. Получаваме скрито познание и се отваря третото око.

В този ден постоянно ни навестяват тъга, тъга, тъга или потиснатост. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако тъгата не отстъпва – дано си организираме огромно физическо натоварване.

Този ден е прелестен за разхождане измежду природата, време, за всевъзможен тип спорт и физически труд. Движете се и дано да не стоим на едно място. Така ще избегнем натрупалото се вътрешно напрежение.

Възможно е да ни се родят някои ексцентрични, разнообразни, реформаторски хрумвания, които ще сложат началото на нов стадий в живота ни. Нека да споделяме с приятелите си, тъй като в тяхно лице ще забележим свои подръжници и ще се усещаме сигурни и спокойни.

Отдайте се на вашите другари и се разтоварвайте взаимно със своите обичани действия.

Който обича планината дано да се възползва от хубавото време, и да се зареди с нова и чиста сила, която ще му е нужна.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Когато се разсъните, не ставайте незабавно от леглото, а си спомнете какво сънувахте. Анализирайте съня си – той е значим.

Автор: Ивелина Рускова,астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР