14 хиляди човека усетиха мощта на болида отблизо по време

...
14 хиляди човека усетиха мощта на болида отблизо по време
Коментари Харесай

Видеото, което показва пътешествието на Дейвид Култард в Пловдив е вече тук

14 хиляди индивида усетиха мощта на болида от близко по време на Red Bull Showrun Plovdiv това лято, а във видеото Road Trip Plovdiv можеш да видиш града през погледа на легендата на Формула 1 - Дейвид Култард.

" Eдно от огромните музи за изработката на плана беше наличието на Дейвид Култард и Формула 1 в Пловдив. Свикнали сме да виждаме болида по трасета, а не по павета. Това противоречие сред двата детайла вкара огромна доза вълшебен натурализъм в нашето видео. ", споделя сценаристът и режисьор на видеото Иван Москов.

Проектът е продуциран от кино къща Beardfrost Productions, взаимно с Red Bull Bulgaria и Red Bull Racing Team. Видеото демонстрира прекосяването на именития английски водач - Дейвид Култард през емблематични местоположения в града на тепетата. Крайната точка на пътешествието е Гребен канал, където по-рано тази година се организира събитието Red Bull Showrun Plovdiv.

" Цялата логистика по плана беше предизвикателство - затварянето на булевардите, сигурността на екипа и жителите, тълпите от хора, които не искахме да се виждат в кадър, а прииждаха отвред. Особено, когато паралелно с това самият болид, щом възпламени, имахме няколко секунди да стартираме камерите и да снимаме. Едновременно с това, всички други фактори трябваше да са проведени и подредени за фрагмента. Имаше много сериозни моменти, само че успяхме да се оправим, поради опитния екип и най-много поради скъпия ни асистент-режисьор - Бойка Пехливанова. Без нея всичко щеше да се разпадне още на първата заран. ", споделя основният оператор на продукцията Стоил Димитров.

" Крайният резултат би трябвало да дефинират феновете и хората, които ще гледат видеото. Ще ми се с нещо сходно да можем да обърнем словореда на българската сентенция: `хубава работа, но българска` с `българска работа, но хубава` "., споделя още Москов.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР