14-годишно момче от сирийски произход, което учи в училище Никола

...
14-годишно момче от сирийски произход, което учи в училище Никола
Коментари Харесай

14-годишно момче от сирийски произход беше бито във Варна

14-годишно момче от сирийски генезис, което учи в учебно заведение „ Никола Вапцаров “ във Варна, е бито от двама младежи. Инцидентът е станал предишния четвъртък в двора на образователното заведение.

Варна

Момчето, което е в 5-ти клас, си тръгвало след края на занятията. Спряло се да гледа провеждащия се на открито час по физическо образование. В същото време в двора влезнали двама младежи с качулки на главите, заговорили го и се отправили в другата част на учебния двор. Минути по-късно съученици на 14-годишният Кусай виждат побоя и незабавно оповестяват на учителя по физическо. Нападателите побягват.

Веднага в учебното заведение идва кола за спешна помощ и патрулка на полицията. Детето е със строшен нос, оперирано е и към този момент си е у дома. Момчето е от многодетно семейство, пристигнало през март от сирийския град Алепо и е под филантропична протекция. Баща му е умрял тази пролет. Директорката на учебното заведение сподели, че Кусай е спокоен и непретенциозен и надали е провокирал спора, приключил с побой.

По случая се води следствие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР