14 дни след началото на спасителната акция вече е ясно,

...
14 дни след началото на спасителната акция вече е ясно,
Коментари Харесай

Жител на Триград със сензационна нова версия за смъртта на Кристиян, днес изпращат момчето в последния му път!

14 дни след началото на избавителната акция към този момент е ясно, че Кристиян от Триград е мъртъв. Селото е потънало в тъга. Родителите на детето са в потрес, а локалните са почернени, предава Нова телевизия. " За жал се случи най-лошото, няма какво да се направи. Нека младите не бягат, за всеки проблем има решение. Това, което се случи, напряко умъртви цялото село, ние сме в потрес. Едно младо момче, на което разчитаме всички, си отиде поради една дребна неточност ", съобщи кметът на селото Цветан Славков.

" Мястото е труднодостъпно, от там е минавано на 2-3-5 метра най-вече. Поне 120-130 метра е височината. Само дребна част от тялото се виждаше, той е паднал в храстите. Следствието ще реши какво тъкмо се е случило, съгласно мен се е самоубил, тъй като както и преди казвахме, той е доста виновен. Помислил е очевидно, че ги е умъртвил тези хора. Всички сме потресени, тъй като едно младо момче си отиде, без да е схванал нищо от живота ", добави той.



" Нищо не съм видял там, даже работя там, по права линия мястото е на 50 метра от мене. Много хора вървяха да го търсят, само че нищо. Качил се е от горната страна, тъй като там има видимост към селото, желал е просто да види нещо. Момчето имаше харизма, обичаше живота, не се е самоубил съгласно мен. Той се е качил горе да види какво става и от там, може би без да желае, е паднал. Просто нямам доверие той да се е самоубил. Шегувахме се непрекъснато тука с него. От там се е виждало просто мястото на злополуката. Познавам региона идеално. Имало е пълнолуние и се е виждало ", описа гражданин на Триград, който е взел участие в търсенето на Кристиян.



Кметът на Триград съобщи, че има информация, че през днешния ден ще погребат момчето в селото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР