13 са компаниите, които представят България на най-големия за последните

...
13 са компаниите, които представят България на най-големия за последните
Коментари Харесай

13 наши компании се наредиха до бизнес гиганти на Солунския панаир

13 са фирмите, които показват България на най-големия за последните 20 години - Солунски интернационален панаир. Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинни предприятия провежда присъединяване на рекрден брой родни компании, които показват продукцията си измежду 1500 изложители от над 20 страни. Водещ сътрудник на 83-тото издание на Thessaloniki International Fair e Съединени американски щати, а до края на ревюто на 16 септември се чакат над 260 000 гости.

Нашите компании се подредиха до корпоративни колоси с водеща международна икономическа роля, като Microsoft, Гугъл, Cisco, Coca Cola на най-важният панаир в Гърция и едно от най-важните събития в Югоизточна Европа. Солунският панаир е от общ темперамент, само че съществени акценти на тазгодишното издание са козметика, храни и питиета, енергетика, нововъведения, автоматизация, обучение, развлекателна промишленост, предприемачество и други

Панаирът бе публично открит на 8 септември от гръцкия министър председател Алексис Ципрас, а наличието на високопоставени длъжностни лица и публични посетители от целия свят, затвърдиха мащабите на интереса към събитието.

Взаимно съдействие и поощряване на българския бизнес бе и тематиката на срещата сред и.д изпълнителния шеф на Агенцията за поощряване на дребните и междинни предприятия Александър Минев и шефът на солунската комерсиално – индустриална камара Йоанис Масутис. Основен приоритет на съдействието е реализирането на взаимни планове в поддръжка на МСП, в това число и такива с европейски средства.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР