13 малки художници получиха награди за рисунки на тема Аз

...
13 малки художници получиха награди за рисунки на тема Аз
Коментари Харесай

13 малки художници получиха награди за полицейски рисунки

13 дребни художници получиха награди за рисунки на тематика „ Аз и детското полицейско ръководство “ в конкурс, проведен по Национална стратегия на Министерство на вътрешните работи в партньорство с МОН. Гост на церемонията, която се състоя в Националния замък на децата, беше заместник-министърът на образованието и науката Мариета Георгиева . Тя връчи премиите на 8-годишната Вера Христова от Каварна и 11-годишната Рая Димитрова от Враца.

„ Пожелавам Ви триумфи в учебно заведение и да бъдете същински бранители на разпоредбите “ , сподели зам.-министър Георгиева на всички участници в Националната стратегия на Министерство на вътрешните работи, ориентирана към ранна предварителна защита в детска възраст „ Детско полицейско ръководство “.

По нея през 2023 година с изключение на националния конкурс за детска рисунка е извършено и съревнование за есе на тематика „ Знам ли разпоредбите за сигурност и какви правонарушения видях през лятото “ .

В церемонията участваха също гл. комисар Атанас Илков, шефът на Главна дирекция „ Национална полиция “, гл. контрольор Петър Петров шеф бранш „ Детска престъпност “, гл. контрольор Мария Ботева от отдел „ Пътна полиция “, представители на УНИЦЕФ, БЧК и други

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР