13-годишно момиче от Русия е бременно. То твърди, че бащата

...
13-годишно момиче от Русия е бременно. То твърди, че бащата
Коментари Харесай

13-годишната Даша забременя, посочи за татко 10-годишния Иван ВИДЕО

13-годишно момиче от Русия е бременно. То твърди, че бащата на детето е 10-годишно момче. Шокиращата история беше разказана в телевизионно предаване.

13-годишната Даша твърди, че не е имала различен полов сътрудник, с изключение на 10-годишния Иван. Според московски специалист психолог, тя не лъже.



Водещ съветски доктор, обаче, е направил проучване на момчето и твърди, че то не е задоволително зряло, с цел да създаде сперма, оповестява „ Дейли Мейл “.



С разрешението на родителите в телевизионното шоу бяха показани лицата на децата. Предаването провокира бурна социална реакция.

Момчето и родителите му се съгласили да бъдат направени медицински проучвания, резултатите от които да бъдат разкрити пред публиката, когато Даша и Иван са отвън студиото.



Въпреки необятно публикуваните изказвания, че точно Иван е забременил Даша, в телевизионното предаване изтъкнатият уролог и специалист доктор Евгений Геков съобщи, че няма по какъв начин момчето да е бащата.



„ Проверихме резултатите три пъти, с цел да няма неточност. Той не може да създава сперма. Той е към момента дете “, показва специалистът. По думите му, тялото на Иван даже не създава тестостерон.



Съсед на момичето в Железногорск – затворен град в Сибир, където се създава плутоний, твърди, че Даша, е имала различен по-възрастен сътрудник.

Тя, обаче, отхвърля и споделя, че с Иван са правили секс в дома му, когато майка му я нямало. „ Идеята беше негова. Но аз нямах срещу. Той затвори вратата, оставяйки ключа в ключалката, с цел да не може майка му да отвори вратата. Беше малко ужасно, тъй като щеше да боли.



Болеше единствено малко. И по-късно всички беше обикновено. Беше малко срамно, криехме се под одеялото “, изяснява момичето.

„ Не мислех, че на 10 години той може да прави такива неща. Мислех, че нищо няма да стане. След като го направихме за пръв път, се крихме един от различен под одеялото от позор “, прибавя тя.



Психологът Денис Давидов изяснява, че когато Даша била разпитвана за това дали е била с някой различен, тя „ остро отрекла “. Той има вяра, че тя не е имала контакти с други момчета или мъже.

Децата описват, че се срещнали преди година и се влюбили от пръв взор.

Дария, която е във втория месец, описа: „ Иван сподели, че ме обича. Опитвахме се да прекараме допустимо повече време дружно. Обичаме да се разхождаме по улицата, да се държим за ръце и да се целуваме “.



Тя счита да задържи детето и дружно с Иван да се грижат един за различен. Те възнамеряват да трансформират статуса си в обществените мрежи на „ женени “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР