13-годишният талант в мотокроса Дани Цанков подписва първи професионален договор

...
13-годишният талант в мотокроса Дани Цанков подписва първи професионален договор
Коментари Харесай

Роден талант подписа договор с Ямаха

13-годишният гений в мотокроса Дани Цанков подписва първи професионален контракт с „ Ямаха Европа “. Състезателят на „ М6 Ямаха ресйсинг отбор “ впечатли управлението на един от най-силните тимове в света в този спорт, откакто завоюва суперфинала на „ YZ bLU cRU FIM Europe Cup “ в клас МХ85, както и с блестящото си показване по време на неповторимия „ bLU cRU Masterclass “ управителен от някогашния водач на „ Ямаха “ Брайън Йоргенсен в наличието на двукратния международен вицешампион Джереми Сийвър.

„ Много сме щастливи и горди от това достижение. Аз усещах, че Дани ще бъде определен на подпише контракт, тъй като той превъзхождаше всички в неговия клас. Когато ни потвърдиха, че ние сме спечелилите, споделиха, че Дани е бил най-лесният им избор, тъй като просто е превъзхождал всички останали. Имаме някакви детайлности, само че в идващите една-две седмици ще имаме цялостна ясното какво ще се случи в бъдеще. Имаме предложение от „ Ямаха “ Дани да кара за холандски тим идната година в холандския шампионат в холандски тим. Те ще ни дават опция Дани да премине през тяхна школа и да тренира на трасета с бездънен пясък, каквито в България ние нямаме.

Дани е доста благополучен и е доста окуражен, само че знае, че го чака ужасно доста работа. Контузията, която имаше към този момент отшумява и към този момент тренира интензивно физическа подготовка. Кара новият мотор, който ни беше изпратен от „ Ямаха Европа “. Следващият сезон към него няма да има кой знае какви упования за холандския шампионат, само че пък те ще бъдат огромни към представянето му на европейското и на международното състезание. За в този момент нещата вървят в вярна посока. Аз на 7 декември отпътувам за Холандия, където ще мина едно образование за треньори. Надявам се тогава да се видя с хората от „ Ямаха “ и да уточним всички детайлности “, показа пред Motosport.bg основният управител на „ М6 Ямаха ресйсинг отбор “ и персонален треньор на Дани Цанков – Мартин Тодоров. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР