13 боксьори от националния ни отбор за мъже започват лагер

...
13 боксьори от националния ни отбор за мъже започват лагер
Коментари Харесай

13 боксьори започват лагер на Белмекен

13 боксьори от националния ни тим за мъже стартират лагер на високопланинската база Белмекен. Те са предвождани от треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров.

Подготовка в идващите три седмици ще водят Ергюнал Себахтин, Ясен Радев, Даниел Асенов, Красимир Джуров, Хавиер Ибаниес, Радослав Росенов, Рами Киуан, Уилиам Чолов, Кристиян Николов, Георги Стоянов, Никита Горбатенко, Радослав Панталеев и Йордан Морехон.

„ Първият стадий от подготовката в София мина доста добре. Доволен съм от формата, в която момчетата се появиха за началото на тренировките, както и страхотното предпочитание и вложение, което демонстрираха. Сега ни чакат 21 дни на Белмекен, където задачата е да подобрим физическото си положение и да сме подготвени за идните огромни шампионати “, сподели треньорът Жоел Арате.

Към националния тим се чака да се причислят и трима боксьори от професионалния кръг. Те са изявили предпочитание да се готвят с националите и да опитат да се преборят за титулярно място и вероятно квота за Париж. Припомняме, че експертите също имат право да вземат участие на Олимпийските игри идната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР