13 Април Българският софтуер за организиране на награди и конкурси

...
13 Април Българският софтуер за организиране на награди и конкурси
Коментари Харесай

Българският софтуер Evalato вече има и платформа за виртуални събития

13 Април
Българският програмен продукт за образуване на награди и състезания, към този момент предлага и платформа от ново потомство за образуване на виртуални събития, оповестиха разработчиците на приложението. Сред клиентите на Evalato са организации като Организация на обединените нации, WWF, Ройтерс, Zeiss, Червения кръст, Vodafone и други

" Това, че български програмен продукт има подобен триумф на интернационалния пазар, демонстрира, че когато искаш и можеш, страната не е спирачка и границите не са фактор. Над 60% от клиентите ни са от Съединени американски щати и Англия. Собственият ни богат опит като уредници на събития и състезания е един от значимите фактори за триумф - по тази причина сътворяваме новаторски, практични и желани решения ", споделя Ованес Ованесян, съосновател на Еvalato.

За разлика от множеството познати решения на пазара за образуване на виртуални събития, които са подобаващи най-много за уебинари и конферентен вид събития, това на Evalato е създадено особено за изложби, кариерни събития, B2B нетуъркинг, бранд активации и други събития, при които се търси целенасочена и ефикасна връзка сред участниците. Платформата поддържа български език и българска валута, както и още над 40 езика и повече от 160 валути от целия свят.

" Решихме да създадем Evalato Events, подтикнати от потребността за дейно и интуитивно решение за виртуални събития, които изискват срещи 1:1 сред участниците. Затова създадохме решение, което да се отличава от съперниците с лесна и бърза регистрация, " мачмейкинг " технология от ново потомство и несравнимо потребителско преживяване ", разяснява Ованес Ованесян.

Приложението е уместно за събития с до 1000 участника, като таксата е 900 евро на събитие плюс 5 евро за всеки участник. " По този метод плащате единствено за това, което в действителност употребявате ", разясняват от Evalato. Самото събитие може да е с дълготрайност до 5 дни. Самите такси са без Данък добавена стойност, като този налог не се изисква за компании с годен Данък добавена стойност номер, регистрирани в страни от Европейски Съюз или в страни отвън Европейски Съюз.

На фотографията: Съоснователите на Evalato Симона Харизанова, креативен шеф, и Ованес Ованесян.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР