128 нарушения са констатирани в хода на специализирани операции на

...
128 нарушения са констатирани в хода на специализирани операции на
Коментари Харесай

128 нарушения са констатирани при спецоперация в Сливенско

128 нарушавания са установени в хода на профилирани интервенции на територията на област Сливен. Това оповестиха от ОДМВР-Сливен.

Акциите са част от ограниченията, подхванати в дните преди и по време на честванията на Националния празник 3-ти март. Служители на бранш „ Пътна полиция “, районните ръководства и полицейски сектори в Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел са направили инспекции на 437 транспортни средства и 522 лица.

В дните 28, 29 февруари и 3 март са извършени интервенции „ Алкохол,наркотици и неправоспособни “, „ Пътна сигурност “, сбъднат е надзор на скоростта и техническата редовност на колите. При интервенциите са формирани 31 акта и 87 фиша.

Спецакция на пътя в София, Стара Загора и Сливен

Установени са 4 водачи използвали алкохол и 3 неправоспособни. Един лидер е отказал да бъде пробван за приложимост на алкохол с техническо средство.

Двама водачи са санкционирани са потребление на мобилни телефони по време на придвижване, двама за нечисти регистрационни номера, един лидер е глобен за ръководство на механически неизправно МПС.

Установен е един автомобил, който не е регистриран по надлежния ред. С мобилни и стационарни камери са снимани 298 нарушавания на скоростта. Връчени са 8 ел.фиша на стойност 650 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР