12 са невралгичните точки в Пловдив. Най-тежко е положението на

...
12 са невралгичните точки в Пловдив. Най-тежко е положението на
Коментари Харесай

Младен Маринов обяви къде е било най-тежко положението в Пловдив тази нощ

12 са невралгичните точки в Пловдив. Най-тежко е ситуацията на ж.п. гарата. Толкова доста вода е паднала нощес, че е била на косъм, до стигне до елтаблата и гарата да остане без електричество.

В момента самата гара и всички прелези са на ръчен режим. Въпреки това влаковете се движат. Влакът Варна-Пловдив се движи със забавяне.



На помощ на пловдивските пожарникари са пристигнали техни сътрудници от София, Стамболийски, Карлово и Кърджали. Това заяви на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който направи ревизия в Пловдив след спешната обстановката нощес.

Цяла нощ спешният щаб е заседавал и цяла нощ пожарникари и доброволци са отводнявали. Решили са, обаче, да не афишират спешно състояние, тъй като са считали, че ще се оправят до сутринта, добави шефът на полицията в Пловдив ст. комисар Атанас Илков.



Областният шеф Здравко Димитров сподели, че в региона, макар изобилните превалявания, не е имало проблеми и огромни наводнения.

Към момента обстановката в Пловдив е овладяна, отворени и почистени са всички булеварди, улици и подлези. Няма усложнения в придвижването.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР