12 популярни жени и майки обединяват усилия в подкрепа на

...
12 популярни жени и майки обединяват усилия в подкрепа на
Коментари Харесай

12 български майки обединяват усилия в новата кампания на ДНК – Направи го сега

12 известни дами и майки сплотяват старания в поддръжка на новата акция на. Официалният старт на самодейността бе даден на 1 юни, в предаването “Преди обед” по bTV. Специален посетител беше един от новите посланици - диетологът Енджи Касабие, както и Яна Грудева - представител на ДНК. Александра Жекова, която също поддържа организацията тази година, се включи на видео връзка от чужбина.



Ексклузивно феновете на bTV видяха и дребна част от персоналното изявление с Диляна Попова, която също е част от идните планове на организацията. “От 22-годишна желая да стана майка, само че до решението стигнах, когато пристигна моментът и го почувствах”, споделя Диляна. Тя описа още за момента, в който е схванала положителната вест: “Влязох в един магазин, в който миришеше доста хубаво, на ароматизатори, които аз доста обичам, и ми стана пъклен неприятно и излязох. Така че към този момент бях уверена, че това е знакът”.



Сред останалите лица на тазгодишната акция “Направи го сега” са две от водещите на bTV – Нели Хаджийска и Петя Дикова; актрисите Ани Пападопулу, Луиза Григорова и Евелин Костова; певиците Сантра и Мария Илиева; ТВ водещата и бизнес дама – Юлиана Дончева; моделът Славена Вътова.

Всяка една от тях ще съобщи персоналното си обръщение към младите фамилии и двойки в България, които се двоумят да основат дете в точния момент. 12-те дами ще вземат участие в разнообразни планове на акцията през годината – като телевизионни клипове, които скоро ще бъдат излъчени, както и в доста други интензивности.



Отделно от акцията, всеки дипломат ще има опцията да показа и своя персонална идея, която поддържа.

За първи път ДНК провежда толкоз огромна акция – с 12 дами, които откликнаха с наслада на поканата да поддържат акцията за поощряване на раждаемостта, тъй като безусловно имат вяра в идеята. А общата ни цел е да се раждат повече деца в България.



Кампанията “Направи го сега” за 2022 година е дейна още от началото на февруари и към този момент има доста нови регистрации. Всяка двойка, заченала новия живот през 2022 година, може да се записва на уеб страницата, и още веднъж 20 фамилии ще завоюват “Бебешки ДНК пакет” с всичко належащо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, облекла, аксесоари, козметика, играчки, количка, здравна грижа и други

Подаръците за фамилиите през миналата 2021 бяха още повече и по-разнообразни, защото се включиха доста нови сътрудници и донори.

“Всичко това ни дава мотивация и тласък да продължим напред по-уверени, че вървим във вярната посока”, споделя създателят на ДНК – Андрей Арнаудов.



Основен медиeн сътрудник на акцията: bTV Media Group
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР