12 от раните при катастрофата на магистрала Тракия“ са настанени

...
12 от раните при катастрофата на магистрала Тракия“ са настанени
Коментари Харесай

Четирима от ПТП-то на Тракия с опасност за живота, разрязаха мантинелата заради тапата

12 от раните при злополуката на автомагистрала " Тракия “ са настанени в УМБАЛ " Св. Анна “ в София. Това заяви пресаташето на болничното заведение Антон Луков пред БНР. Всички те имат някакъв тип фрактури или открити порезни рани. По-тревожното е, че четирима от тях са в шоково положение с заплаха за живота. Те са с голям брой контузии. По неотложност към този момент двама се оперират.  Други трима са в устойчиво положение. Никой не е освободен за домашно лекуване.   

Детето, за което беше обявено, че е потърпевшо в злополуката, не е там.   От болничното заведение оповестиха, че имат задоволително ресурси от кръв. По неофициална информация, една от жертвите при случая е откарана там. Шофьорка, стояща в задръстването на автомагистрала, заяви пред радиото: " Намираме се на към 200 м. Току-що отрязаха мантинелата и ни пуснаха да обърнем и да се движим в посока Пловдив “. Тя изрази възмущението си от обстоятелството, че водачите на коли не проявявали никакво схващане в тежката обстановка: " Въпреки злополуката и макар ясните сигнали, че има проблем на пътя, стотици коли чакат, още веднъж имаше водачи, които се опитваха да минат през спешната лента “.  

" Естествено, нямаше по какъв начин да минат, тъй като в зоната на злополуката нямаше опция “, добави тя. Според нея, сходно държание би затруднило прекосяването на коли за спешна помощ и пожарни. " Ако може да демонстрираме някаква човещина и самообладание “, прикани дамата.   " Поне 20-ина коли имаше, които се опитваха да минат “, уточни тя. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР