12-годишно момче е задържано, след успя да спретне едно от

...
12-годишно момче е задържано, след успя да спретне едно от
Коментари Харесай

Дете открадна товарач, спретна гонка и помете 10 коли ВИДЕО

12-годишно момче е арестувано, след съумя да спретне едно от най-бавните полицейски преследвания в света. Неназованият юноша откраднал строителен товарач от приблизително учебно заведение измежду нощ, а по-късно поел по пътищата.

На полицията не лишило доста да го настигне. Това станало в Ан Арбър, Мичиган. Властите разкрива, че малолетният блъснал  минимум 10 паркирани транспортни средства, до момента в който се е движил със скорост сред 15 и 20 благи в час през жилищни квартали.

Малчуганът не спирал на кръстовища и на моменти пътувал по средата на пътя. Докато завивал, забивал товарача в бордюр и прегазил махленски знак на тротоара, а след това траял гонката, написа Metro.



Всичко почнало, откакто чиновниците на реда  реагирали на сигнал, че в междинното учебно заведение Forsythe  малолетен, пробва да открадне строителна машина.

Те разкрили, че откраднатото транспортно средство се движи на юг без включени светлини. Полицаите наблюдавали мотокара, а всичко завършило изведнъж. Момчето единствено спряло, служителите на реда го отвели в ареста, а след това в център за задържане на малолетни.

Твърди се, че момчето е отключило телескопичния товарач Construction Genie GTH-636, употребявайки ключа, който е бил прикрит в кабината.

„ Това беше доста рискова обстановка, която елементарно можеше да приключи със съществени пострадвания “, споделят от полицейското ръководство, което води  следствието. По време на преследването няма потърпевши.

Инцидентът се идва близо година, откакто 13-годишно момиче спретна гонка с служители на реда, шофирайки Nissan Pathfinder с 11-годишно момче, револвер и марихуана вътре. Тогава обаче скоростта на преследването надминала 100 благи в час.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР